Ел инсталации и ел табла – изграждане, ремонт и подмяна.

Висококавалифицирани електротехници за висококачествени електроуслуги – смяна и ремонт на съществуващи, амортизирани ел инсталации на стари къщи, апартаменти и друг вид сгради, подмяна на ел табла, подмяна на разпределителни електро табла. Това са задачи, които могат да бъдят изпълнени от профeсионални и опитни електротехници.

В даден момент електрическите инсталации и ел. табла могат да поднесат доста неприятни изненади, а нуждата от електротехник в подобни, критични ситуации, който да извърши нужните електро ремонти по отстраняването на проблема е от съществено значение. В такива ситуации Нашият екип от електротехници ще се справи с Вашите проблеми, независимо от сложността и спецификата им. 

Нашите електро услуги се извършват от компетентни и обучени електротехници на високо ниво, които с лекота могат да се справят с всеки критичен проблем при ел. инсталации на апартамент, магазин, офис, склад или инсталация на цяла жилищна сграда. Работим прецизно и внимателно с най-съвременните технологии и инструменти.

Ние извършваме електротехнически ремонти, профилактика и подмяна на електрически инсталации (в домашни и корпоративна среда, монофазно или трифазно електричество), извършваме монтаж апартаментни и разпределителни табла от всякакъв тип. На нас може да разчитате, когато имате нужда от външно и вътрешно електроокабеляване, монтаж на най-разнообразни ел контакти, ел ключове и осветление. Извършваме демонтаж и монтаж на бойлери, перални и съдомиялни машини.

Кога се налага подмяна на старата ел инсталация?

Електрическите инсталации често се подменят по време на основни ремонти на дома или офиса, както и в ново закупени жилища със стари и амортизирани електрически инсталации. В случай на промяна на начина на ползване на имота, промяна в архитектурата на имота или при сериозни повреди и аварии по електрическата мрежа, също може да бъде наложена подмяна на електрическите инсталации. Подмяната на електрическите инсталации включва смяна на електрическите кабели, таблото, контактите и ключовете. При подмяната се заменят всички електрически връзки и части, а също така може да бъде необходимо допълнително разширяване, като свързване на допълнителни електрически контакти, ключове, осветление и т.н.

Двупроводните електрически инсталации също е добре да се подменят, дори и да са в добро състояние и функционалност. Това се прави, за да се замени с електрическа инсталация по новите стандарти, като се превърне от двупроводна в трипроводна (фаза, нула и земя), която ще бъде по-безопасна и по-малко рискова.

Ако сте решили да подмените електрическите инсталации, независимо дали е по време на основен ремонт или заради лошо състояние, е важно да се обърнете към квалифицирани специалисти, тъй като това не е лека работа. Ние предлагаме качествени електроуслуги, които гарантират високо качество на изпълнението на работата, което е от съществено значение за безопасността в дома или на работното място.

При нужда от професионални електроуслуги в гр. Пловдив – www.elektrotehnik.plovdiv-remonti.com

Leave a Reply